گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از استاندارد جهانی یارانه تیرماه ۱۴۰۳ واریز شد
سرخط خبرها

راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل

  • کد خبر: ۱۸۰۰۶۹
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل از راه‌اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فخرالدین عامریان، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در سومین همایش فرصت‌های تجاری ایران و برزیل اظهار داشت: کشور برزیل بیش از ۸ میلیارد دلار به کشورمان صادرات دارد، اما در مقابل میزان صادرات ما به این کشور جدای از مواد پتروشیمی از ۲۰۰ میلیون دلار عبور نمی‌کند؛ در تلاش هستیم که وضعیت تراز تجاری را بهبود بخشیم.

وی افزود: بر اساس آمار رسمی میزان صادرات کالا از برزیل به ایران ۴ تا ۵ میلیارد دلار در نظر گرفته می‌شود، اما باید توجه داشت که در این آمار‌ها به کالا‌هایی که به صورت واسطه‌ای از دیگر کشور‌ها وارد می‌شود توجهی نمی‌شود، زیرا در آمار گمرک دو کشور ثبت نمی‌شود.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: با توجه به شرایط تحریمی برخی از صادر کنندگان و وارد کنندگان بدون هماهنگی با سفارت و اتاق بازرگانی به این کشور کالا صادر کرده اند، اما پول خود را دریافت نکردند یا در ازای پول پرداختی کالا دریافت نکردند به طوری که موارد ۵ میلیون دلاری و ۱۰ میلیون دلاری را شاهد هستیم که با وجود پرداخت پول کالای خود را دریافت نکرده اند.

وی تصریح کرد: برای تسهیل تجارت میان دو کشور و از طریق رایزنی‌های سفارت ایران در برزیل از تهاتر نیز برای نقل و انتقال پول استفاده می‌شود و در ازای صادرات موادی مانند پتروشیمی گوشت وارد می‌شود.

عامریان با اشاره به راه اندازی مرکز تجاری ایران در برزیل تصریح کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با دو بانک این کشور، ضمانت‌های لازم برای تبادل پول میان بازرگان دو کشور از طرف مرکز تجاری صادر می‌کند و برای واردات نیز ضمانت‌هایی برای فروشنده برزیلی صادر می‌شود.

وی گفت: رقم کارمزدی که برای کارمزد انتقال پول پرداخت می‌شود در مواردی ۴ تا ۵ درصد است که امیدواریم با کمک سازمان توسعه تجارت و دیگر مسئولان دولتی بتوانیم آن را برطرف کرده و هزینه‌های اضافی پرداخت نکنیم.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد:در شرایطی که تراز تجاری به شدت به نفع برزیل است باید این کشور برای صادرات کالا‌های ایرانی به کشور خود حقوق ورودی کمتری دریافت کند که، اما برای تحقق این امر نیازمند رایزنی‌های از طرف مقامات دولتی است که تا با امروز در این زمینه کم کاری‌های صورت گرفته است.

وی یاد آور شد که کالا‌های ایران برای صادرات به برزیل در مواردی ۱۳۰ تا ۱۴۰ درصد حقوق گمرکی پرداخت می‌کند که رقم بالایی به حساب می‌آمد اگر میزان حقوق گمرکی برای ایران برداشته شود تا یک میلیارد دلار ظرفیت صادرات تنها در بخش فرش وجود دارد.

عامریان گفت: برزیل ۲ میلیارد دلار فرش وارد می‌کند که عمده آن از هند و پاکستان است سهم تنها ۲۰ میلیون دلار است.

وی با اشاره اینکه واردات محصولات پتروشیمی برای برزیل ضروری است گفت: برزیل از خریداران بزرگ کود شیمیایی در جهان است که در صورت توجه بیشتر می‌توان حجم بیشتری به این کشور صادرات داشت.

عامریان گفت: بستر سازی برای صادرات تجهیزات و کالا‌های پزشکی در حال ایجاد است تا محصولات ایرانی در این بخش به برزیل صادر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->